Мања слова Већа слова РСС
КОНТАКТ ОСОБА ЗА САРАДЊУ С НВО-има:

Генерална директорица за информисање И информатичку подршку – Нада Војводић
нада.војводиц@меп.гов.меМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Сарадња са НВО

03.11.2017.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 7 – Право интелектуалне својине

На основу Јавног позива који је Министарство европских послова објавило 23. x 2017, за предлагање три представника/це НВО-а за учешће у Радној групи за припрему преговора о поглављу 7 – Право интелектуалне својине, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство европских послова обавјештава јавност да

02.11.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 21 – Транс-европске мреже

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области Транс-европских мрежа да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 21 – Транс-европске мреже.

02.11.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 14- Саобраћајна политика

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области саобраћајне политике да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 14 – Саобраћајна политика.

02.11.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 19. Социјална политика и запошљавање

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области социјалне политике и запошљавања да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 19. Социјална политика и запошљавање.

26.10.2017.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 8 – Конкуренција

На основу Јавног позива који је Министарство европских послова објавило 13. X 2017, за предлагање три представника/це НВО-а за учешће у Радној групи за припрему преговора о поглављу 8 – Конкуренција, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство европских послова обавјештава јавност да

23.10.2017.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Јавни позив НВО-има за члана Консултативног тијела за спровођење Стратегије информисања

На основу Јавног позива који је Министарство европских послова објавило 9. X 2017, за предлагање представника НВО-а за учешће у Консултативном тијелу за спровођење Стратегије информисања, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство европских послова обавјештава јавност да

23.10.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 7 - Право интелектуалне својине

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области права интелектуалне својине да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 7 – Право интелектуалне својине.

13.10.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 8 – Конкуренција

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области конкуренције, да доставе предлог за избор три представника/це за учешће у Радној групи за припрему преговора о поглављу 8 – Конкуренција.

09.10.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Консултативног тијела за спровођење Стратегије информисања

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области европске интеграције, с фокусом на информисање и едукацију, да доставе предлог за избор једног представника/це у састав Консултативног тијела задуженог за спровођење Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2014-2018.

05.10.2017.

Листа кандидата/кандидаткиња НВО-а за члана/ицу Оперативног тијела за спровођење Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2014-2018.

На основу Јавног позива који је Министарство европских послова објавило 25. септембра 2017. године, за предлагање представника НВО-а за учешће у Оперативном тијелу за спровођење Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2014-2018, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство европских послова објављује: