Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Свечана конференција поводом додјеле грантова пројектима изабраним за финансирање у оквиру Првог позива ИПА Програма прекограничне сарадње Црна Гора - Албанија 2014-2020

Датум објаве: 16.05.2018 13:41 | Аутор: МЕП

Испис Штампај страницу


У организацији оперативних структура ИПА Програма прекограничне сарадње Црна Гора - Албанија 2014-2020, у четвртак, 17. маја, у Хотелу Розафа у Скадру, ће се одржати свечана конференција поводом додјеле грантова пројектима изабраним за финансирање у оквиру Првог позива ИПА Програма прекограничне сарадње Црна Гора - Албанија 2014-2020, са почетком у 12.00 сати.


Конференцију ће отворити Газменд Барбулуши, генерални секретар Министарства за Европу и спољне послове Републике Албаније, Ивана Глишевић Ђуровић, шефица Оперативне структуре Црне Горе, Бојан Пауновић, генерални директор Директората за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи и Доната вон Сигсфелд, програмска менаџерка у Делегацији Европске уније у Црној Гори.

Конференцији ће присуствовати представници оперативних структура ИПА Програма прекограничне сарадње Црна Гора – Албанија 2014-2020, представници релевантних институција и општина из Црне Горе и Републике Албаније, представници пројеката уговорених у оквиру овог позива, као и представници цивилног сектора и медија.

Учесници конференције ће бити у прилици да се информишу о пројектима који су изабрани за финансирање у оквиру првог позива ИПА Програма прекограничне сарадње Црна Гора - Албанија 2014-2020, као и активностима који ће се спровести у оквиру ових пројеката у наредних 36 мјесеци.

Позивамо медије да испрате догађај.