Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Вијести

03.11.2017.

Десети састанак Пододбора за пољопривреду и рибарство

У Бриселу ће се 6. новембра одржати десети састанак Пододобора за пољопривреду и рибарство.

03.11.2017.

Листа кандидата/кандидаткиња НВО-а за члана/ицу Консултативног тијела за спровођење Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2014-2018.

На основу Јавног позива који је Министарство европских послова објавило 23. октобра 2017. године, за предлагање представника НВО-а за учешће у Консултативном тијелу за спровођење Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе Европској унији 2014-2018, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство европских послова објављује:

03.11.2017.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 7 – Право интелектуалне својине

На основу Јавног позива који је Министарство европских послова објавило 23. x 2017, за предлагање три представника/це НВО-а за учешће у Радној групи за припрему преговора о поглављу 7 – Право интелектуалне својине, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 7/12), Министарство европских послова обавјештава јавност да

03.11.2017.

Најава догађаја поводом објаве Првог позива у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија - Црна Гора 2014-2020

У сусрет објави Првог позива за достављање пројектних приједлога у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија - Црна Гора 2014-2020, Министарство европских послова Црне Горе као дио Оперативне структуре Програма, у сарадњи са Министарством финансија Републике Србије и Министарством за европске интеграције Владе Републике Србије, организује догађаје у сврху промоције и информисања потенцијалних корисника.

02.11.2017.

САОПШТЕЊЕ: Одржан панел на ФПН-у: “Перспективе ЕУ и Западног Балкана шест деценија након Римских уговора“

САОПШТЕЊЕ: Одржан панел на ФПН-у: “Перспективе ЕУ и Западног Балкана шест деценија након Римских уговора“

Министарство европских послова и Факултет политичких наука организовали су данас на ФПН-у панел дебату на тему: “Перспективе ЕУ и Западног Балкана шест деценија након Римских уговора“. У оквиру Панела је представљена публикација Римски уговори коју су припремили Министарство европских послова и Амбасада Републике Италије у Подгорици.

02.11.2017.

САОПШТЕЊЕ: У Подгорици отворен семинар Најбоље праксе у спровођењу Европских структурних и инвестиционих фондова

САОПШТЕЊЕ: У Подгорици отворен семинар Најбоље праксе у спровођењу Европских структурних и инвестиционих фондова

У оквиру активности везаних за вођење преговора у преговарачком поглављу 22- Регионална политика и координација структурних инструмената, у Подгорици се одржава дводневни семинар под називом Најбоље праксе у спровођењу Европских структурних и инвестиционих фондова.

02.11.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 21 – Транс-европске мреже

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области Транс-европских мрежа да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 21 – Транс-европске мреже.

02.11.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 14- Саобраћајна политика

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области саобраћајне политике да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 14 – Саобраћајна политика.

02.11.2017.

Јавни позив НВО-има за члана Радне групе за поглавље 19. Социјална политика и запошљавање

Министарство европских послова позива невладине организације које се баве темама из области социјалне политике и запошљавања да доставе предлог за избор три представника/це у састав радне групе за учешће у припреми преговора о поглављу 19. Социјална политика и запошљавање.

01.11.2017.

НАЈАВА: Панел дебата “Перспективе ЕУ и Западног Балкана шест деценија након Римских уговора“

Министарство европских послова и Факултет политичких наука организују у четвртак, 2. новембра 2017. панел дебату на тему: “Перспективе ЕУ и Западног Балкана шест деценија након Римских уговора“.